VARRÓ AUTÓ KFT. - Budapest
img

Megérkezett az új Mitsubishi COLT!

Új Mitsubishi COLT sajtóbemutató

2023. november 23-án bemutatkozott a Mitsubishi COLT legújabb, 7. generációja a hazai sajtónak. A márka és az egyik legismertebb Mitsubishi modell, a COLT életében kiemelten fontos eseménynek a Hungaroring adott otthont. A sajtó képviselői az Új COLT mellett megcsodálhatták az első 6 generáció 1-1 gyönyörű példányát is, hála a magyarországi Mitsubishi Klub Egyesület lelkes képviselőinek.

Vadonatúj COLT – Az okos, magabiztos ferdehátú

Fedezze fel a vadonatúj COLT-ot, az újjászületett városi ikont! Élvezze kompromisszumok nélkül a városi életet a vadonatúj Mitsubishi COLT-ban, a kompakt ferdehátúban, amely ideális városi közlekedéshez. Könnyű kezelhetőségének, átfogó biztonsági funkcióinak és vezetéstámogató technológiáinak köszönhetően tökéletes partnere a betondzsungelben. Az első COLT-ot 1962-ben mutatták be, 1978 óta pedig Európát is meghódította több mint 1,2 millió eladott példánnyal és a Mitsubishi Motors egyik legismertebb járműneve lett. Ezzel a vadonatúj COLT-tal az örökség folytatódik. Az új modell háromféle hajtáslánccal kapható – két benzines és egy hibrid változat.

Kiemelt jellemzők:

Gazdag alapfelszereltség

7

7” Smartphone-Link Display Audio csúcstechnológiás Infotainment, vezeték nélküli okostelefon csatlakozással (Android Auto™ / Apple CarPlay®) már Inform felszereltség esetén is!

5 év teljeskörű gyári garancia

5 év teljeskörű gyári garancia

Kiemelkedő komfort

Kiemelkedő komfort

Alacsony fogyasztás és CO2-kibocsátás

Alacsony fogyasztás és CO2-kibocsátás

Innovatív vezetéstámogató rendszerek

Innovatív vezetéstámogató rendszerek

Ismerje meg jobban az Új COLT-ot

Töltse le az Új COLT árlistát

Töltse le az Új COLT modellkatalógusát

Akciós finanszírozás

Most kedvező feltételekkel, 5,99 % THM-től igényelhet 2024. május 27-ig akciós finanszírozást, bármely MITSUBISHI Space Star, Colt és ASX modellre, specifikációtól vagy felszereltségi szinttől függetlenül. Az ajánlat magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető!

AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT FŐBB RÉSZLETEI:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Space Star, Colt, ASX
  • Forintalapú finanszírozás
  • THM: 5,99%-tól*
  • Finanszírozási forma: zárt vagy nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix
  • Az ajánlat 2024. január 8-tól május 27-ig igényelt és 2024. május 31-ig jóváhagyott ügyletekre vonatkozik. Keresse készleten lévő modelljeinket az ajánlatban részt vevő márkakereskedéseink egyikénél. A változtatás jogát fenntartjuk..

*A finanszírozás részletes feltételeit itt találja.

Nyereményjáték - kattintson a részletekért!

2023-11-30 Mitsubishi