VARRÓ AUTÓ KFT. - Budapest
img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Design

Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Double Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.
img
Fedezze fel

BIZTONSÁG

Az új L200 teljes körű biztonsági védelmet nyújt. A vadonatúj L200-as olyan különleges pick-up, amely állandó összkerékhajtással, terepáttétellel, valamint elektronikus stabilitáskontroll és kipörgésgátló rendszerrel is elérhető.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

Kiemelkedően jó fogyasztás. Extrém alacsony CO2-kibocsátás. Egy pickuptól erőt és hatékonyságot várunk, amit a kis tömegű 2,2 literes turbódízel motor biztosít olyan modern megoldásokkal, mint az alumínium motorblokk és a precíziós, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés.

img
Fedezze fel

A 4x4 HAGYOMÁNYA

A MITSUBISHI MOTORS bátor versenyzői voltak azok, akik az igen nehéz körülmények között zajló Dakar Rally-n a célvonalon évről évre elsőként áthaladtak. A MITSUBISHI MOTORS tartja a rekordot a Dakar Rallye-n elért 12 győzelmével, melyből hetet egymást követő években szerzett.