VARRÓ AUTÓ KFT. - Budapest
img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Design

Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Club Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az új L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.
img
Fedezze fel

BIZTONSÁG

A vadonatúj L200 Club Cab átfogó biztonsági koncepciót kínál Önnek. Az új L200 Club Cab modell alapfelszereltsége tartalmazza az Easy Select 4WD rendszert, azaz a kapcsolható négykerékmeghajtást zárható hátsó differenciálművel, valamint az elektronikus stabilitás és kipörgésgátló rendszert is.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

Nyugodtan pakolhat rá. Az új L200 Club Cab jelentős raktérrel rendelkezik és telepakolva is megbírkózik akár egy 3 tonna tömegű utánfutóval is. Ennek ellenére kompakt külső méretekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tolatást és a parkolást.